Interaktív Tűzvédelmi Tesztek

2020-07-07 10:37:30

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség a lakosság tűzmegelőzési ismereteinek felmérése és fejlesztése céljából online felületen kitölthető interaktív tűzvédelmi teszteket készített, illetve továbbiakat készít.

Az állampolgárok az interaktív kérdőívek kitöltését követően a megadott válaszokhoz kapcsolódóan tájékoztatást kapnak szöveges, és/vagy videó formájában az adott témáról.

A lakosság által megadott válaszokat az online kérdőív rendszere gyűjti és rögzíti, így azokat az Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség munkatársai feldolgozzák, értékelik, mely segítséget nyújt a lakosság tűzvédelmi tudatosságának további fejlesztéséhez.

A BM OKF Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség Országos Tűzmegelőzési Bizottság lehetőséget nyújt az érdeklődőknek arra, hogy felmérjék tűzvédelmi tudásukat, és bővítsék ismereteiket. (Tűzvédelmi teszt)

Segítse a tűzoltóság munkáját! Töltse ki az alábbi linken található rövid kérdőívet, mely visszajelzésként szolgálhat arra vonatkozóan, hogy a jövőben milyen tűzmegelőzési témákban szükséges pontosítani, bővíteni a lakosság ismereteit! (Tűzvédelmi körülmények felmérése)

(Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox)
Vissza


Úrkút község weboldala - www.urkut.hu ImpresszumHonlapunk megtekintéséhez ajánlott böngészők: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer (v9, vagy újabb), Edge