Igényfelmérés

2019-03-25 16:01:25

Tisztelt Lakosság!

A táplálkozással összefüggő betegségek (cukorbetegség, táplálékallergia…) egyre több embert érintenek. A speciális táplálkozási igényű személyek ellátásának biztosításában Úrkút Község Önkormányzata szeretne segítséget nyújtani az étkeztetés megszervezésével az alábbiak szerint:

Megfelelő számú igénylés esetén speciális ételrendelésre és házhozszállításra (tojás, tej és gluténmentes ételek, diétás ételek, paleo ételek…) nyílna lehetőség településünkön.

Fenti lehetőség nem azonos a településünkön már működő szociális étkeztetéssel. A felkínált menükből való választás egyénileg történne kétféle módon, egyrészt interneten, másrészt a szolgáltatást nyújtó által hetente (előre) biztosított megrendelőlapon.

Amennyiben érintett a kérdésben, és a lehetőség felkeltette érdeklődését, kérem, hogy szíveskedjen igényét 2019. április 15-ig jelezni Úrkút Község Önkormányzata felé személyesen vagy Pölöskei Alexandránál a 06-20/473-2100 telefonszámon.


Köszönettel:

Fülöp Zoltánné
polgármester
Vissza


Úrkút község weboldala - www.urkut.hu ImpresszumHonlapunk megtekintéséhez ajánlott böngészők: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer (v9, vagy újabb), Edge