Napsütéses gyereknap

2016-05-31 14:24:44

Az idei gyermeknapra gyönyörű napsütéses délutánt sikerült kifogniuk a szervezőknek, azaz az iskolai és óvodai Szülői Munkaközösség tagjainak.

Rengetegen látogattak ki a sportpályára, hogy hallhassák gyermekük felhőtlen kacagását, hogy élvezzék a családdal együtt töltött időt.

A légvárak,Rudi bohóc, Csiribiri-Csabibá, min-mind mosolyt csalt a gyerkőcök arcocskájára.
Még a sztárvendég Fresh is színpadra csalogatta a legkisebbeket,és együtt táncoltak a slágerdalokra.

Íjászkodhattak, lovagolhattak,és persze megtekinthették közelről az elmaradhatatlan tűzoltóautót is. :-)Sokféle táncprodukciót láthattunk, mégis az iskolai néptánccsoportért izgultunk a legjobban, hisz ők az egész évben tanultakat szándékozták bemutatni, ami sikeresen meg is valósult.

Felléptek az Acro Dance SE rockysai, az Ilcsi Dance és a Platina TSE táncosai is, illetve hastáncot is láthattunk a Nazira hastánc-csoporttól; verseny aerobickot a Forma Fitt SE tagjaitól.


A rendezvénynek számos helyi támogatója akadt, de a Haribo,a BFNP, a Nomádia Szabadidőpark és a Sobri Jóska Kalandpark, a Játékliget, a Pápai Várkertfürdő és a Generali is gazdagította a támogatók listáját.

A rendezvény este 11-ig tartott.

Vissza


Úrkút község weboldala - www.urkut.hu ImpresszumHonlapunk megtekintéséhez ajánlott böngészők: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer (v9, vagy újabb), Edge