Községünkben polgárőrség alakult

2016-08-15 14:33:34


Hosszas előmunkálatok után, a falunapon debütált az Úrkúti Polgárőr Egyesület. Céljukként kitűzve a helyi közrend, és közbiztonság védelmét, a lakosság és javaik védelmét, rendületlenül járják a település utcáit.
Polgárőrök

A jelenleg 18 főt számláló egyesület további tagokkal is fog bővülni a jövőben, illetve büszkék arra, hogy 5 lovas polgárőrük is van, akik már alig várják, hogy a tagozati vizsgát teljesítve, végre terepre is mehessenek lovas járőrözni. Örülnének, ha a továbbiakban kutyás őrökkel is bővülhetne az önkéntes csapat.
szolgálatban
Az egyesület az Ajkai Rendőrfőkapitánysággal , és az Úrkúti Önkormányzattal együttműködve próbál minél jobban helytállni, legyen az egy rendezvény biztosítása, figyelő szolgálat, vagy akár közös szakmai tevékenység. Így a közeljövőben megrendezésre kerülő Közlekedésbiztonsági napon, ahol nem csak a közlekedés, de a balesetmegelőzés, drogprevenció, biztonságos szórakozóhelyek témában is szeretnék bevonni a lakosságot, különféle bemutatókon keresztül is.


Vissza


Úrkút község weboldala - www.urkut.hu ImpresszumHonlapunk megtekintéséhez ajánlott böngészők: Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer (v9, vagy újabb), Edge